C09 - 2018 Workshops Best Practices al voltant de la Gestió de Projectes

JORNADES PELS SOCIS
4/7/19
7
0Bon dia {name},

Amb l’objectiu de potenciar i treure profit de l’experiència dels diferents socis del CIAC en relació a la gestió de projectes, es va aprovar el projecte C09-2018 Workshops Best Practices al voltant de la Gestió de Projectes.

En aquest sentit, s’ha pensat en una dinàmica participativa en la que es compartiran exemples i casos pràctics entre els assistents.

T'interessa si...

Els tallers estan pensats per:

  • Caps de Projecte
  • Responsables amb Caps de Projecte al càrrec

Professionals que a més a més d’aportar la seva visió es podran enriquir amb una bona llista de idees i recomanacions pels seus reptes futurs.

Tens algun cas d'èxit?

Si la teva empresa té algun cas d'èxit relacionat amb alguna de les temàtiques en concret, envia un correu a carolina.trinidad@ciac.cat i ens posarem en contacte amb tu per tal d’avaluar-ho i decidir entre els interessants.

Detall de les sessions...

Les sessions tindran una durada prevista de dues hores, en horari de 9 a 11 del mati i lloc encara per determinar.

Les temàtiques finalment triades, després de les consultes internes corresponents, són les següents:

  • WORKSHOP 1: Gestió de riscos globals del projecte - 4 Juliol 2019

Es pretén abordar de quina forma es fa la planificació dels riscos del producte i del propi projecte, tècniques, accions i plans de contingència en el cas que passin. Software per ajudar a gestionar.

  • WORKSHOP 2: Gestió de càrregues de treball

Compartir experiències, exitoses i no tant en torn a la gestió de la carrega de treball de les persones involucrades en els projectes. Fent una mirada especial a la flexibilitat i reacció àgil en entorns d’incertesa a mig/curt plac. (mercat, contractació, requisits de clients, ..). Mecanismes per gestionar l’alineament entre capacitats i demandes (pipeline, escenaris, habilitat, polivalència, col·laboració inter-departamental, responsabilitat en el dimensionament, ...).

  • WORKSHOP 3: Gestió de la qualitat del projecte

Exemples de pla de qualitat del producte i del propi projecte. Gestió de l’APQP. Software de gestió de la qualitat

  • WORKSHOP 4: Models organitzatius, comunicació i stakeholders

Intercanviar les diferents practiques i models utilitzats quan a la organització del equip de persones involucrat als projectes de la Empresa: organigrames, diferents models de la estructura de relacions (jeràrquica, matricial, horitzontal, ...), models de col·laboració (entre equips, entre departaments,) responsabilitats en la configuració i dependència dels equips (Integració funcional,, equips multidisciplinaris, ) Figura de la Oficina de projectes (rol, responsabilitats,) Gestió de la comunicació (amb stakeholdlers, Canals, ...).

INSCRIPCIONS

És indispensable confirmar assistència a través del següent formulari:

!! Uns dies abans de cada workshop us enviarem un petit qüestionari per tal de captar informació per poder treure més profit del propi taller.

Per qualsevol qüestió, resto a la vostra disposició.
Atentament,


Carolina Trinidad Morera
Project Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
m: +34 676 71 45 22
carolina.trinidad@ciac.cat
www.ciac.catVINE AL MÍTING d'AUTO!

JORNADES PELS SOCIS
19/6/19
11
0

JA POTS ADQUIRIR LA TEVA ENTRADA!


El president del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC), Josep Maria Vall, té el plaer d’anunciar-vos la 4a edició del MÍTING d’AUTO, el punt de trobada dels principals agents del sector de l’automoció de Catalunya que sota el claim “El motor és la indústria”, tindrà lloc el proper 19 de juny, a les 19:00 h, a les Drassanes Reials de Barcelona.

Viurem sis experiències innovadores al CIAC Digital Safari by Accenture que faran de la gran nit de l’automoció anual una vetllada inoblidable, serem conduits per l'excepcional presentadora de televisió, actriu i periodista Silvia Jato i accelerarem de la mà d’Inma Martinez, científica de l’Agència Espacial Europea i experta en Intel·ligència Artificial al món de l’automoció.

Durant la nit es desvetllaran els nous guanyadors dels Premis CIAC, els guardons que distingeixen als socis que amb la seva tasca impulsen la competitivitat de la indústria de l'automòbil al nostre país.

I no frenarem al final del còctel! Encara ens quedaran moltes sorpreses per descobrir.

Per gaudir del preu especial per a socis del CIAC introdueix el codi següent: SOCICIAC19

Per a més informació, podeu adreçar-vos al telèfon 630 446 696 i al correu mitingdauto@ciac.cat
Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
m: +34 630 446 696
mitingdauto@ciac.cat
www.ciac.cat


YA PUEDES ADQUIRIR TU ENTRADA!


El presidente del Cluster de la Industria de Automoción de Cataluña (CIAC), Josep Maria Vall, tiene el placer de anunciaros la 4ª edición del MÍTING d’AUTO, el punto de encuentro de los principales agentes del sector de la automoción de Cataluña que bajo el lema "el motor és la indústria", tendrá lugar el próximo 19 de junio, a las 19:00 h, en las Drassanes Reials de Barcelona.

Viviremos seis experiencias innovadoras en el CIAC Digital Safari by Accenture que harán de la gran noche de la automoción anual una velada inolvidable. Nos conducirá la excepcional presentadora de televisión, actriz y periodista Silvia Jato y aceleraremos de la mano de Inma Martinez, científica de la Agencia Espacial Europea y experta en Inteligencia artificial en el mundo de la automoción.

Durante la noche desvelaremos los nuevos ganadores de los Premios CIAC, los galardones que distinguen a los socios que con su labor impulsan la competitividad de la industria del automóvil en nuestro país.

¡Y no frenaremos hasta el cóctel! Aún nos quedan muchas sorpresas por descubrir.

Para disfrutar del precio especial para socios del CIAC introduce el código siguiente: SOCICIAC19

Para más información, podéis dirigiros al teléfono 630 446 696 y al correo mitingdauto@ciac.cat
Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
m: +34 630 446 696
mitingdauto@ciac.cat
www.ciac.cat

4t WORKSHOP EN SOSTENIBILITAT: ENERGIES RENOVABLES

PROJECTES
22/5/19
10
0

Bon dia {name},

Ens plau comunicar-vos que ja hem agendat el 4t Workshop de Best Practices en Sostenibilitat basat en les Energies Renovables. És per això que us volem convidar el proper dimecres 22 de maig a les 9:45h a casa del nostre quart anfitrió: Nissan. En aquest participarà també l'empresa Linde y Wiemann, presentant-nos el seu propi cas pràctic.

Us recordem que aquests Workshops estan encarats a la presentació de Best Practices en Sostenibilitat, i ens estan acullint a casa seva empreses com son: Bosch, Nissan, Doga, Funderia Condals, Meleghy i Linde y Wiemann. Totes les conclusions extretes d'aquests es pengen a la fitxa del projecte per tal que hi pogueu tenir accés en qualsevol moment.

T'hi esperem.

ORDRE DEL DIA:

09:45h - Recepció dels assistents
10:00h - Benvinguda i Presentació del Workshop per part del CIAC i Lavola
10:20h - Benvinguda de l'amfitrió: Nissan
10:30h - Ponencia per part de Nissan: L'estratègia ambiental i la política en energies renovables
10:45h - Ponencia per part de Linde y Wiemann: Experiència pràctica d'implantació d'energies renovables
11:00h - Dinàmica participativa dinamitzada per Lavola
12:00h - Conclusions i cloenda de la sessió

INSCRIU-TE:

Per assistir a la reunió, és imprescindible confirmar l'assistència mitjançant el següent formulari. Les places son limitades!MÉS INFORMACIÓ:
Per a més informació, accediu a la fitxa del projecte.DATA: 22/05/2019 - 9.45h
LLOC: Carrer Quatre, 87, 08040 Barcelona
MAPA: https://goo.gl/maps/DmxLf5cQuKkKfmLW8

Per qualsevol qüestió, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Elisabeth Quera Coderch
Departament de projectes

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
projectes@ciac.cat
www.ciac.cat

XIFRES ABRIL 2019

EL CIAC EN XIFRES
16/5/19
491
0


PREMIS CIAC 2019

JORNADES PELS SOCIS
14/5/19
32
0

ÚLTIMS DIES!


Oberta la 4a convocatòria dels Premis CIAC
Bon dia {name},

El Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) et convida a presentar la teva empresa a la 4a edició dels Premis CIAC, els guardons que distigueixen aquelles companyies que amb la seva tasca impulsen la competitivitat de la indústria de l’automòbil a Catalunya.Pots presentar la teva candidatura en una de les següents quatre categories:Els Premis CIAC estan oberts a la participació de totes les empreses membres del CIAC i el criteri d’elecció dels guanyadors es durà a terme mitjançant un rigurós procés d’avaluació a càrrec d’un jurat format per enginyers, economistes i directius de prestigioses escoles de negocis del nostre país. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 17 de maig de 2019.

El veredicte s’emetrà en el mateix acte de lliurament dels Premis CIAC, que se celebrarà en el marc de la 4a edició del MÍTING d'AUTO, l’esdeveniment anual organitzat pel Clúster que tindrà lloc el proper 19 de juny a les Drassanes Reials de Barcelona, i que un any més esdevindrà el punt de trobada de referència dels principals agents de l’automoció de Catalunya.

Gemma Puig Garrich
Departament de comunicació

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
m: +34 648 915 205
comunicacio@ciac.cat
www.ciac.cat