AGRA¤MENT - KICK-OFF WORKSHOPS DE BEST PRACTICES SOSTENIBILITAT

JORNADES PELS SOCIS
4/10/18
36
0

Bona tarda {name},

Primerament, als que vau poder venir, agra´r-vos l'assistŔncia a la reuniˇ de kick-off del passat dimarts 25 d'octubre del projecte Workshops de Best Practices de Sostenibilitat . Als que no vau poder, us esperem a les properes reunions i workshops.

Com ja sabeu, es tracta d'un projecte amb el que es preten donar una empenta a la comissiˇ de sostenibilitat. Per tant, la vostra participaciˇ ens serÓ de gran ajuda per fer-ho.

Ja podeu trobar la documentaciˇ penjada al projecte entre la qual es troba la presentaciˇ que es va utilitzar a la reuniˇ de kick-off i les conclusions de la mateixa: una imatge de les temÓtiques que ens vau indicar que eren mÚs rellevants a estudiar per a les vostres empreses. La podeu trobar dins del projecte a l'apartat de Documents dins la carpeta KICK-OFF - 25.09.2018

Seguim treballant, juntament amb Institut CerdÓ i Lavola per donar forma als Workshops que comenšaran al gener de 2019. Quan haguem determinat les dates, us farem arribar una convocat˛ria i us hi esperem a tots!

Per qualsevol qŘestiˇ, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Elisabeth Quera Coderch
Departament de projectes

Cl˙ster de la Ind˙stria d'Automociˇ de Catalunya
Passeig de GrÓcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
projectes@ciac.cat
www.ciac.cat

0 revisio(ns)

Comentaris